Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Georgescu se desparte de BC CSU Sibiu

Ionuț Georgescu se desparte de BC CSU Sibiu

În cursul acestei dimineți, Ionuț Georgescu a anunțat că nu va continua alături de BC CSU Sibiu și în sezonul 2020-2021. Managerul ploieștean a ajuns la Sibiu în vara anului 2018 și a format echipa care a cucerit Cupa României în 2019.

Anunțul a fost făcut pe pagina personală de Facebook a lui Georgescu.

Nu ai venit la Sibiu... Ai AJUNS la Sibiu

A fost una dintre primele tachinări plăcute de care am avut parte la prima întâlnire cu fanii CSU. Așteptam 8-10 persoane și au venit vreo 30 pe terază la Izzy să vadă dacă merit să primesc ”buletin de Ardeal”

Au trecut aproape doi ani de atunci dar, cu siguranță, ceea ce am trăit la Sibiu valorează pentru mine mult mai mult decât un timp petrecut într-un alt oraș, la un alt club. Experiența CSU o pot numi atemporală fiindcă mi-a oferit prilejul să trăiesc niște momente superbe, să mă dezvolt ca om și profesionist, să transform TOTUL în motivație, să respir istorie, să mă încarc cu energia fanilor și să mă bucur de un oraș superb, alături de familia mea, înconjurați de oameni pe măsură.

Două lucruri vreau. În primul rând, să avem o abordare unică în sportul românesc față de fani, parteneri și comunitate. Să fim lideri prin exemplul propriu. A doua dorință este mult mai simplu de exprimat în cuvinte: să facem istorie”.

Asta am declarat atunci, în 2018, încrezător că putem face împreună lucruri mari, lucruri #FANtastice, fiind toți pentru unul și 1 pentru toți... Nu am să le enumăr aici, dar am să le păstrez în suflet pentru totdeauna, intrând în categoria ”de neuitat”.

Experiența mea la CSU se oprește aici.

Însă ceva nu se va schimba niciodată. Nu voi înceta să fiu un admirator al poveștii CSU Sibiu - o legendă vie care se apropie de frumoasă vârstă de 50 de ani, în 2021. Cu siguranță acest moment este unul care trebuie să reunească întreaga suflare galben-albastră și întregul oraș în jurul clubului. Nu am nicio îndoială că va fi altfel întrucât în acești doi ani am învățat de la voi ce înseamnă spiritul CSU și cum el poate dărâma orice obstacole.

Acum, sunt foarte mulți oameni cărora ar trebui să le mulțumesc.
Lui Horațiu și Laurențiu pentru încrederea care mi-a fost acordată, lui Gabi pentru pasiunea împărtășită pentru lucrurile mici care fac diferența, lui Dan pentru faptul că m-a ajutat să înțeleg ce înseamnă CSU pentru acest oraș și pentru oamenii din jurul echipei; lui Cătălin, Alex, Cipi, Matei și Danuț pentru suportul lor continuu și pentru loialitatea față de club; lui Jovan și Juanma pentru ajutorul oferit; voluntarilor pentru că ne-au dat aripi și ne-au ridicat ca organizație; lui Andu Hanea pentru că a avut curajul să preia un program juvenil pe care sunt sigur că îl va ridica enorm de mult în următorii ani!

Le mulțumesc tuturor partenerilor care au avut încredere în proiect, care au văzut valoare în resursele noastre și care ne-au sprijit enorm de mult, făcând ”imposibilul” posibil.

Le mulțumesc tuturor jucătorilor care au evoluat pentru CSU în aceste două sezoane. Sunt mândru și recunoscător că am lucrat cu fiecare dintre acești super-eroi fără pelerină, care folosesc mingea de baschet pentru a inspira, pentru a transforma visuri în realitate, pentru a genera emoții și amintiri unice. Ca om și manager am avut enorm de învățat de la jucătorii noștri.

Ce aș putea spune la final despre fanii CSU... M-ați făcut să vibrez la fiecare meci, m-ați făcut să vă împărtășesc visul și acele dorințe lăuntrice exprimate cu glas tare, din toată inima galben-albastră... M-ați motivat să mă lupt pentru ele, din rolul meu, cât am putut de mult. Ne-ați oferit încredere prin prezența voastră necondiționată, prin optimism, prin acel #nucedăm...

Sunteți remarcabili pentru întreg sportul românesc. Pentru mine sunteți inegalabili, memorabili.

Nu am niciun regret în acești doi ani față de munca mea. Am dat totul, din tot sufletul, cu toată energia și priceperea mea. Nu sunt eu în măsură să judec dacă a fost mult sau a fost puțin. Dar a fost 100% din cât am putut și am făcut-o cu inima deschisă.

Să fac parte din povestea CSU Sibiu a fost o onoare și o experiență de viață pentru care nu există cuvinte să vă mulțumesc.

Mă bucur că am putut AJUNGE la Sibiu!

Rămâneți #FANtastici

 

”𝗡𝘂 𝗮𝗶 𝘃𝗲𝗻𝗶𝘁 𝗹𝗮 𝗦𝗶𝗯𝗶𝘂... 𝗔𝗶 𝗔𝗝𝗨𝗡𝗦 𝗹𝗮 𝗦𝗶𝗯𝗶𝘂!” A fost una dintre primele tachinări plăcute de care am avut parte la prima...

Posted by Ionuţ Georgescu on Thursday, July 2, 2020

Ionuț Georgescu și-a început cariera la CSU Asesoft Ploiești, formație alături de care a avut foarte mult succes, și apoi a devenit managerul Stelei București. În 2018, Georgescu a semnat cu BC CSU Sibiu, echipă alături de care a cucerit Cupa României și medalia de argint a Ligii Naționale.

În prezent, Ionuț Georgescu este scouter-ul lui Real Betis Baloncesto pentru Europa de Est.

*foto: Ionuț Georgescu - Facebook

9 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    CSU
    Pentru cei care asteptau vesti de la Sibiu si nu intelegeau tacerea asurzitoare, iata unul din motive.

    Multumim tot ceea ce ai facut in acesti 2 ani pentru CSU si mult succes pe mai departe.
    Raman cu un mare regret ca aceasta colaborare se incheie prea repede, in special pentru noi, mai ales in conditiile grele ce ne asteapta pe noi sezonul viitor.

    Tinem aproape.

    cu 3 ani în urmă (02.07.2020)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      dincolo de motive
      eu sunt curios daca se doreste acelasi gen de echipa avut in 2019.
      Daca bine am calculat, fiecare jucator va fi mai in varsta cu un an fata de sezonul precedent si media de varsta era unul din punctele sensibile in opinia mea. O schimbare majora de garnitura costa si concluzia aceasta profunda imi garanteaza un sezon fara emotii.

      cu 3 ani în urmă (03.07.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Nu cred
      ... nici că va fi același gen de echipă, nici că se vor regăsi jucători străini din sezonul trecut... Singurul care are mici șanse să rămână e Coop, dacă va hotărî că mai vrea să continue.
      Iar la români, din ce se știe, nici Lucas nu are contract semnat pe noul sezon.
      Vom reveni cel mai probabil la joc atletic și run&gun...

      cu 3 ani în urmă (03.07.2020)
    Raspunde
  • uplifter :

    Sibiu
    Orice se poate spune despre Ionuț Georgescu, numai ca nu lasă urme pe unde merge, nu, indiferent sub ce forma.
    Sunt convins ca și la Sibiu, creșterea bugetului din ultimele 2 sezoane a avut legătură cu el.
    Am înțeles mesajul, nu mai aștept informațiile care vor veni de la Sibiu. Îmi pare sincer rău pt fanii Sibiului dacă vor scădea pretențiile acolo.

    cu 3 ani în urmă (02.07.2020) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Un pas inainte, unul inapoi, c-asai meteahna pe la noi !
    In vreme ce, restul echipelor reusesc sa se regrupeze si sa se intareasca consistent ( vezi ex, Clujului), noi ne pierdem oamenii profesionisti. Deja e o certitudine, nu doar o senzatie de deja-vu faptul ca profesionalismul si performantele ne sunt servite cu pipeta.

    cu 3 ani în urmă (02.07.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      atentie
      cu pipeta pui, dar poti sa si iei :)...

      cu 3 ani în urmă (02.07.2020)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      Un pas inainte, un pas inapoi.. corect..
      Unu ei, unu noi.

      cu 3 ani în urmă (02.07.2020)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Markus :

    trist
    Conducerea noastra tocmai a facut o prima mutare absolut de neinteles, stupida, probabil si din cauza unor orgolii. De fapt, prin asta intelegem si avem confirmarea unui lucru, avem niste amatori la club. Un astfel de profesionist NU trebuia lasat sa plece, dar cred ca asta a fost motivul pentru care nu a prea fost acceptat, el chiar a dovedit ca este profesionist in ceea ce face.
    Este un prim semn ca in urmatorul sezon o sa ne chinuim rau de tot.

    cu 3 ani în urmă (02.07.2020) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    Nu-i ok...
    ... nici pentru Sibiu și nici pentru baschetul românesc. Nu așa îmi doresc să ajungem să fim superiori vreunei echipe. Eu nu cunosc detaliile pe care fanii sibieni le discută (orgolii / neînțelegeri / etc.), nici n-am fost vreodată fan Ionut Georgescu, dar omul era clar util pentru echipă și organizație.

    Ce se va întâmpla nu știu, dar știu totuși că orașul / județul au capacitatea financiară să susțină o echipă competitivă (mă refer la sponsori / companii în principal, nu autorități publice neapărat).

    Sibiul și sibienii (da, inclusiv ciobanii cu ”csu întotdeauna peste U”) merită să aibă parte de baschet de calitate și de o echipă pe măsura pasiunii de care dau dovadă. Sper să aud vești bune dinspre voi până la începerea campionatului.

    cu 3 ani în urmă (03.07.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!