Stiri Juniori U20 Masculin

Liga 1M - Din Italia la CS Dinamo Bucureşti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.02.2015

Vladimir Mihai a început sezonul alături de Campli Basket

CS Dinamo Bucureşti a obţinut, duminică dupămasă, o victorie importantă în compania unei contracandidate la promovare. Dinamoviştii s-au impus în faţa Ştiinţei Bucureşti, scor 82-57, la capătul unui meci pe care l-au controlat în cea de a doua repriză.

Printre noutăţile gazdelor s-a regăsit şi fundaşul Vladimir Mihai. În vârstă de 25 de ani, sportivul originar din Constanţa a părăsit a doua ligă a campionatului italian şi s-a transferat la Dinamo Bucureşti. În prima parte a sezonului Mihai a evoluat la Campli Basket, formaţie alături de care a înregistrat medii de 21 de minute pe parchet, 8.9 puncte şi 2.3 pase decisive per meci. Fundaşul a evoluat 9 minute în confruntarea de duminică, suficient pentru a marca două aruncări de la mare distanţă. De-a lungul carierii Vladimir Mihai a mai trecut pe la Dinamo Bucureşti, BCM U Piteşti şi Farul Constanţa. 

La capitolul plecări gruparea patronată de Liviu Puicu s-a despărţit de Horia Codin şi Mehmet Hortoglu, ultimul luând decizia de a renunţa la baschet. Hortoglu, în vârstă de 19 ani, era considerat drept una dintre speranţele baschetului românesc. El a evoluat în şase partide pentru Dinamo, având medii de 7.5 puncte, 6.2 recuperări şi 2.3 pase decisive.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    pacat
    Mare pacat pt renuntarea lui Hortoglu. Chiar are calitatile necesare sa devina un bun jucator de prima liga

    cu 9 ani în urmă (15.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe spectator :

    Pacat
    Pacat ca si Mehmet s-a decis sa renunte la baschet. Ne minunam ca nu avem jucatori autohtoni talentati, dar ei totusi exista si atunci cand vad ca nu au loc prin echipe mari ...renunta. Generatia de 35-38 de ani va ,,iesi la pensie" in curand si atunci cine le va lua locul daca tinerii talentati se lasa de baschet?

    cu 9 ani în urmă (15.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!