Stiri Juniori U20 Masculin

Mihai Măciucă: „Mă bucură, în special, faptul că jucăm la Cluj”

Mihai Măciucă: „Mă bucură, în special, faptul că jucăm la Cluj”

Duminică, 18 februare, Mihai Măciucă a câștigat primul trofeu al carierei, la nivel de seniori, ajutând-o pe U-BT Cluj-Napoca să se impună în finala Cupei României, disputată în BTarena, împotriva lui CS Rapid București: 84-70.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani nu a apucat să sărbătorească succesul din Cupă, fiindcă luni dimineața a început antrenamentele alături de naționala masculină a României, care are joi, 22 februarie, primul meci din pre-calificările pentru Campionatul Mondial din 2027:

Eu mă simt foarte bine, sunt tot timpul motivat și încerc să găsesc cât de multă energie posibilă la echipa națională. Sunt mândru că îmi reprezint țara. M-a bucurat că am câștigat primul meu trofeu. N-am apucat încă să celebrez cum trebuie, dar după meciul de mâine, cu siguranță, o voi face.

Vulturii primesc vizita lui Luxemburg în BTarena și își doresc să debuteze cu dreptul în această campanie:

Este un meci foarte important. Mă bucură, în special, faptul că jucăm la Cluj. Aștept cât mai mulți fani. În legătură cu meciul, ne așteaptă un joc greu, pe care îl vom pregăti cât de bine posibil. O să dăm tot ce avem mai bun pe teren și sper eu să avem un rezultat pozitiv.

Întrebat cu cine se înțelege mai bine, cu antrenorul de la club sau cu cel de la echipa națională, Măciucă a răspuns amuzat:

Cu amândoi mă înțeleg la fel de bine.

Debutul lui Mihai Silvășan pe banca tehnică a naționalei va putea fi urmărit începând cu ora 19:00, în direct pe Digi Sport 3, Prima Sport 3 și pe canalul de YouTube al FIBA.

*foto: Lavinia Gordan/U-BT Cluj-Napoca

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Slab
    slab de tot interviul :(
    Avind in vedere ca Mihai a fost coleg cu Tudor Fometescu la Pitesti si Bobe a fost ani la rind coleg de echipa cu acelasi Tudor la Oradea, intrebarea care trebuia pusa celor doi ( adica lui Mihai si Bobe, ca sa protejam neuronasul stingher) trebuia sa fie urmatoarea :
    - Daca ai vorbit cu Tudor, ti-a spus cumva daca tata Fometescu ( ala mare"jmeker" prin ferebeu) a divortat de mama Fometescu, iar Tudorica a ramas cu mama ? Ca nu-l vad in lotul national ramas la Cluj si umbla vorba ca au ramas doar "pilangii" ( tot pentru neuronas, este vorba de cei cu pile, relatii, spaga etc ).
    Ah, nu ! M-am prins in sfirsit, Silva i-a retinut la lot pe ai mai mari "pilangii" ( adica bautori destoinici sau cum le zice lumea , consumatori - daca tot am ajuns sa traducem din romana in romana/geto-daca ) dintre miile de talentati mioritici !
    Ba, dar unul nu da un nume care ar fi meritat sa fie la lot si nu e. Cu exceptia celor "retrasi" Nicoara, Mandache sau Baciu.

    Parerea mea absolut subiectiva este ca Olah parea mai in forma de cit Uta. In rest, pe astia ii avem, cu astia defilam ( ma rog, mai mult ne tirim ). Acuma, cine stie cu cit a "cotizat" unchiul lui Uta !

    cu 2 luni în urmă (22.02.2024) Raspunde
  • Ciucâ :

    Titirel
    te doare râu câ eşti o bâşinâ pe internet şi te ei de âia care au un trecut ın sport.tabla ta este aşa de ruginitâ câ te ai luat pânâ şi de Hagi. Ar trebui sâ fi mulțumit, la nivelul tâu cultural nesimțit nul şi complexat ,eşti cu 4 biluțe cel mai citit mitocan compozitor de idioții pe baschet.ro

    cu 2 luni în urmă (22.02.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!