Stiri Juniori U20 Masculin

U-BT Cluj a început antrenamentele în aer liber

U-BT Cluj a început antrenamentele în aer liber

U-BT Cluj a început antrenamentele în aer liber.

Clubul clujean a început în această săptămână să profite de cele trei terenuri special amenajate în baza sportivă din fața Sălii Sporturilor ”Horia Demian”, special construită pentru respectarea restricțiilor. 

Toate echipele de juniori, inclusiv cele de baby și minibaschet, din cadrul academiei au început pregătirea în această săptămână.

 

Juniorii noștri Under 15 susțin în perioada următoare examenul de Evaluare Națională. 📚 O parte din echipă a luat o...

Posted by U-BT Cluj-Napoca on Wednesday, June 10, 2020

Copiilor li s-au alăturat și componenții echipei de seniori aflați în continuare sub contract cu câștigătoarea Cupei României, care se află în momentul de față pe teritoriul României. 

Astfel, sub comanda lui Mihai Silvășan și Branko Cuic, componenții echipei de seniori Nandor Kuti, David Vida, Toni Rotaru și Toma Lungoci au efectuat în această săptămână primele antrenamente de tehnică individuală. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro) on

Atât juniorii cât și seniorii respectă restricțiile impuse și conform reglementărilor în rigoare, materiale folosite sunt igienizate și dezinfectate.

*foto: facebook U-BT Cluj-Napoca

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    numai mie mi se pare
    ca arata mai a jucator Kuti? A mai pus ceva masa sau o fi fotograful bun? :))

    cu 3 ani în urmă (11.06.2020)
    • Benjamin:

      hehe :D
      Am remarcat si eu asta in ce au postat cei de la U pe social media. Bravo lui! avand in vedere ca nu mai e jucator U23 o sa fie un sezon dificil si probabil si decisiv pentru cariera lui.

      cu 3 ani în urmă (11.06.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!