Stiri Juniori U20 Masculin

Vladimir Mihai: “Va fi un turneu echilibrat”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.04.2013

Vladimir Mihai

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, jucătorul dinamovist a vorbit despre Turneul Final al Ligii a II-a.

O să fie un turneu interesant cu echipe puternice spre deosebire de cel de anul trecut. Mă bucur că se va desfăşura la finalul lunii acesteia şi nu în august ca cel de anul trecut. Va fi un turneu echilibrat cu echipe puternice care vin să îşi joace şansa şi să demonstreze că pot câştiga.

Echipele calificate sunt competitive, fiecare dintre ele având cel puţin 1-2 jucători care sunt într-o echipă de Divizia A. Asta va face totul mai competitive. Deja fiecare are o anumită experienţă şi asta se va vedea cel mai mult în teren. Cât despre aşteptările noastre, trebuie să fim concentraţi şi să jucăm la capacităţile maxime ale noastre, să punem în valoare experienţa acumulată în acest an în care fiecare dintre noi am jucat în Divizia A destule minute. Restul vedem la faţa locului.

Jucătorul născut la Constanţa a câştigat ediţia de anul trecut alături de BCM U Piteşti.

Foto: Zsigmond Bathory

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!