Stiri Vulturi

Emanuel Cățe, incert pentru partidele cu Polonia și Israel

Emanuel Cățe, incert pentru partidele cu Polonia și Israel

Emanuel Cățe ar putea rata partidele cu Polonia și Israel din campania de calificare la EuroBasket 2022. 

Cei de la UCAM Murcia au anunțat lista jucătorilor ce se confruntă cu probleme medicale după ultima partida de campionat. Din păcate, pe această listă, alături de DJ Strawberry și Conner Frankamp, se află și internaționalul român.  Acesta este suspect de ruptură musculară la gamba piciorului stâng. 

 

🏥 | PARTE MÉDICO | 🗞️ https://t.co/lzkEqxzYdz #CienPorCienCorazón

Posted by UCAM Murcia CB on Monday, February 8, 2021

Emi a suferit o accidentare minoră la gambă la Valencia, alături de echipa națională a României, o accidentare care se pare că a recidivat și necesită o serie de investigații suplimentare. 

Astfel, în cazul, extrem de probabil, în care Emi nu va face deplasarea la  Gliwice, Tudor Costescu se vede din nou nevoit să apeleze la lista rezervelor în vederea partidelor cu cu Israel și Polonia, programate pe 19, respectiv 21 februarie.

*foto: facebook UCAM Murcia CB

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!