Stiri

Devin Booker îl înlocuiește pe Anthony Davis în All-Star Game

Devin Booker a fost nominalizat de Adam Silver să îl înlocuiască pe Anthony Davis (accidentat) în All-Star Game. 

Astfel, istoria se repetă și starul lui Phoenix Suns va participa la "Meciul Stelelor" deși nu a fost selecționat inițial. Același lucru s-a întâmplat și sezonul trecut, când Booker l-a înlocuit pe Damian Lillard, baschetbalist ce a dorit să se menajeze după o accidentare. 

Booker are medii statistice de 24,7 puncte, 3,8 recuperări și 4,3 pase decisive în stagiunea 2020/2021, iar Phoenix Suns ocupă locul 4 în puternica Conferință de Vest cu un record de 20-11 la general.

Mulți jucători și oameni din lumea baschetului de peste Ocean au reacționat destul de dur la faptul că Booker nu a fost selectat prin votul antrenorilor să participe la eveniment. 

*foto: nba.com 

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.