Stiri Cupa României Feminin

ACS BC Sirius Târgu Mureș își dorește revanșa în fața Universității Cluj-Napoca

Valentin Todea

Valentin Todea
03.12.2016

Gruparea din Mureș primește astăzi, 3 decembrie, vizita ocupantei locului secund din clasamentul Ligii Naționale de Baschet Feminin, Universitatea Cluj-Napoca. Partida ce contează pentru etapa a X-a a campionatului va demara la ora 19:00.

Elevele lui Dragan Petricevic pornesc ca favorite în această confruntare, aflându-se la egalitate de puncte cu liderul Sepsi SIC și având un bilanț de 8 victorii și o înfrângere în acest sezon. De cealaltă parte, Sirius a acumulat o singură victorie până acum, fiind pe penultimul loc, victoria din meciul direct cu ultima clasată, Politehnica Național Iași, făcând diferența între cele două.

Formația târg-mureșeană a pierdut la CSM Satu Mare în ultimul meci disputat, o restanță din etapa a șaptea, scor 76-66, în timp ce clujencele vin tot după o partidă jucată pe terenul trupei lui Jose Araujo, câștigată în prelungiri cu 72-80.

Adversarele din această seară au inagurat stagiunea actuală a LNBF, atunci când echipa de pe Someșul Mic s-a impus cu 79-45.

Confruntarea va fi arbitrată de Marius Epure, Andrei Bădilă și Alin Bobeică.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!