Stiri Cupa României Feminin

ACS Sepsi SIC a anunțat numele cu care își va completa lotul

ACS Sepsi SIC a anunțat numele cu care își va completa lotul

În cadrul unei conferințe de presă, managerul celor de la Sepsi SIC, Istvan Rusz, a anunțat care sunt baschetbalistele care vor completa lotul de jucătoare al echipei pentru stagiunea viitoare. La formația din Sfântu Gheorghe a ajuns o româncă importantă, venită de la o rivală din sezoanele precedente, CSM Satu Mare. De asemenea, o tânără autohtonă s-a întors în orașul natal și alte trei sportive străine au semnat înțelegeri pentru sezonul care va începe în toamnă.

Astfel, după ce a evoluat în ultimul sezon la CSM Satu Mare, Adina Stoiedin trece la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Jucătoarea de forță a avut la sătmărence medii de 5.4 puncte, 4.9 recuperări și 0.7 pase decisive în LNBF. În România, aceasta a mai fost componenta celor de la Danzio Timișoara și SCM Timișoara. 

Kincso Kelemen a revenit acasă după cinci ani, fiind absolventa colegiului East Bay - California State University din SUA. Sportiva de origine română a cochetat cu naționala de senioare a României în ultimii ani iar în sezonul 2019-2020 a avut medii de 6.3 puncte și 2.4 recuperări pe meci în 30 de partide pentru East Bay Pioneers.

Pinelopi Pavlopoulou (foto) este un alt transfer al campioanei LNBF din ultimele sezoane. Grecoaica este un conducător de joc care vine de la Olympiacos Pireu, club alături de care a evoluat în ultimii doi ani în EuroCup și Euroligă. În stagiunea trecută, aceasta a avut medii de 7.7 puncte, 3.1 recuperări și 4.1 intercepții în campionatul intern iar în EuroCup a reușit 3.6 puncte, 1.6 recuperări și 1.9 assisturi pe meci.

Maria Ruzickova din Slovacia evoluează pe postul de pivot și are 33 de ani. Înaltă de 1.91 metri, ea vine din Ungaria de la Atomeromu Szekszard. În sezonul precedent, Ruzickova a acumulat statistici de 11.6 puncte, 6.1 recuperări și 1.5 pase decisive în 8 meciuri jucate în EuroCup. De asemenea, în campionatul maghiar Maria a reușit 12.1 puncte, 5.7 recuperări, 1.4 assisturi și 0.9 intercepții pe partidă.

Rebekah Gardner este o baschetbalistă din SUA care vine să o înlocuiască pe Chrissy Givens. În vârstă de 30 de ani, aceasta este o jucătoare polivalentă care poate acoperi pozițiile 2-3-4 și a jucat în sezonul trecut pentru Bnot Hertzeliya în Israel. Acolo a adunat medii de 16.8 puncte, 7.1 recuperări, 3.9 pase decisive, 2.5 intercepții și un capac pe meci în liga internă.

În altă ordine de idei, Nora Demeter s-a întors în Ungaria, la PEAC-Pecs, unde a debutat la nivel profesionist în sezonul 2017-218.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii