Stiri Cupa României Feminin

ACS Sepsi SIC are o misiune ușoară pe teren propriu

Paul Olar

Paul Olar
23.12.2016

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe pornește cu prima șansă în duelul de vineri seara cu ACS Sirius Târgu Mureș. Confruntarea demarează la ora 19:00, pe parchetul Sălii Sporturilor Szabo Kati.

Formația pregătită de Zoran Mikes se află pe prima poziție în clasament, acumulând 23 de puncte, de pe urma unui bilanț de 11 victorii și un eșec. Ultima dată, campioana României s-a impus în duelul din deplasare cu CSM Satu Mare, scor 67-72.

De partea cealaltă, Sirius se află pe locul opt, cu un total de trei succese și nouă înfrângeri. Nou-promovata a avut un start modest de campionat, însă s-a redresat pe parcurs, odată cu aducerea baschetbalistei Angel Robinson. Prin urmare, Sirius a câștigat două din ultimele meciuri, cu Universitatea Cluj-Napoca și Politehnica Iași.

Chiar și așa, experiența și valoarea lotului sunt argumente care o dau pe Sepsi favorită deseară. Totodată, gruparea din județul Covasna și-a adjudecat categoric partida tur, scor 101-64.

Încleștarea dintre Sepsi și Sirius va putea fi urmărită în direct pe internet, urmărind pagina de facebook a gazdelor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!