Stiri Cupa României Feminin

ACS Sepsi SIC, prima echipă care depășește suta în această ediție de campionat

Andreea Vlase

Andreea Vlase
18.01.2018

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a realizat scorul campionatului pe terenul ultimei clasate, UPM BC Sirius Târgu Mureș. Covăsnencele s-au impus cu 106-52 în meciul din etapa a 15-a, în fața unei echipe cu doar trei straniere.

Calculele hârtiei s-au respectat la partida dintre prima și ultima clasată din LNBF, iar campioana en-titre s-a impus la scor. Antrenorul oaspetelor, Zoran Mikes, a folosit 11 jucătoare, iar cel mai mult a jucat Ancuța Stoenescu, 23:43 minute. Șase alb-verzi au încheiat în double-digits.

A fost pentru prima dată în actuala ediție când o echipă a atins suta. Astfel, cele 106 puncte înscrise de covăsnence reprezintă noul record al acestui campionat. Olimpia Brașov a înscris fix o sută de puncte într-un meci din Liga Europei Centrale.

După pauză alb-verzile au reușit sfertul cu cele mai multe puncte înscrise în actuala ediție a LNBF. Acestea și-au adjudecat sfertul trei cu un parțial de 38-7. ACS Sepsi reușise 37 de puncte în primul sfert din meciul tur cu Sirius. Atunci elevele lui Zoran Miles au înscris 61 de puncte până la pauza mare, maximum din acest campionat într-o repriză.  

După duelul direct din etapa a 15-a, ACS Sepsi are 82,5 puncte înscrise/meci. Aceeași medie de 82,5 puncte apare și în dreptul lui Sirius, dar la puncte primite pe partidă. Covăsnencele au marcat 1073 de puncte în 13 partide, iar mureșencele au primit 1073.

*foto: Jeff Warder 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!