Stiri Cupa României Feminin

ACS Sfântu Gheorghe întâlnește Rapid București în etapa 21

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
08.02.2013


Sala "Kati Szabo"
sâmbătă, 9 februarie, ora 18.00

  Fișa meciului  

Etapa 21 pune în față în față pe ACS Sepsi și CS Rapid București, într-un duel al ocupantelor locurilor 4, respectiv 12. Meciul, oficiat de Alexandru Stamate și Alexandra Dincă, se va desfășura la Sala "Kati Szabo", sâmbătă, începând cu ora 18.00.

Formația amfitrioană a trecut de Danzio Tmișoara etapa trecută, adjudecându-și victoria cu scorul de 91 la 52. Elevele lui Deri Csaba au în prezent un număr de 12 victorii și 5 eșecuri.

De partea cealaltă, echipa din Capitală a cedat pe teren propriu în fața celor de la SCM Craiova. Trupa lui Dan Militaru a fost înfrântă cu scorul de 75 la 82 și înregistrează momentan doar 3 reușite și 14 eșecuri.

La prima vedere, misiunea pare una facilă pentru Sepsi, care abordeză acest meci din postura de favorită. Meciul pare unul dezechilibrat din punct de vedere valoric, luând în calcul și clasările celor două protagoniste, dar și loturile de care dispun. Rămâne însă de văzut cum vor aborda cele două echipe această partidă și care va fi deznodământul.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe megan :

    ora exactă
    meciul se va disputa de la ora 16:00

    cu 11 ani în urmă (08.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!