Stiri Cupa României Feminin

Alexandra Bobar a semnat cu CS Universitatea Cluj-Napoca

Alexandra Bobar a semnat cu CS Universitatea Cluj-Napoca

”U” Cluj a transferat-o pe jucătoarea Alexandra Bobar, anunță site-ul oficial al clubului. În vârstă de 20 de ani, sportiva a ajuns la echipa universitară după ce a evoluat în ultimul sezon la BC Sirius Târgu Mureș.

În stagiunea 2019-2020, Bobar a avut medii statistice de 3.7 puncte, 2.8 recuperări în 21 de meciuri din Liga Națională de baschet feminin. Ea a petrecut peste 20 de minute pe parchet și a fost titulară în 14.3% din confruntări. A reușit să înscrie 35.4% din aruncările de la 2 puncte și a transformat 60.9% de la linia de libere.

În două dispute din Cupa României, aceasta a avut 6.5 puncte, 4.5 recuperări, 2.0 intercepții și un capac pe meci în 28:36 minute.

Alexandra poate evolua pe pozițiile 4-5 și a mai jucat anterior pentru CSM Târgu Mureș și CSU Alba Iulia în prima ligă.

Conform sursei menționate anterior, Bobar a declarat următoarele la semnarea contractului cu CS Universitatea Cluj-Napoca: ”Sunt o jucătoare ambițioasă și fiecare minut petrecut pe terenul de joc mă face să îmi doresc să îmi depășesc limitele.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!