Stiri Cupa României Feminin

Alexandra Uiuiu, după manșa tur cu Eleftheria: „A fost o partidă grea”

Alexandra Uiuiu, după manșa tur cu Eleftheria: „A fost o partidă grea”

Universitatea Cluj a cedat cu 47-62 în manșa tur a dublei cu Eleftheria Moschatou din preliminariile EuroCup Women, ardelencele fiind la primul meci pe plan european după 20 de ani. Rezultatul de joi, 21 septembrie, din BTarena le oferă elenelor prima șansă la calificarea în grupele întrecerii.

La finalul partidei, Alexandra Uiuiu a venit la microfonul TVR Cluj pentru câteva declarații și a adăugat următoarele:

„Cum am mai spus, este o oportunitate foarte mare pentru ”U” Cluj și ne bucurăm că facem parte din această echipă acum. A fost o partidă grea. Eu zic că am luptat cot la cot cu ele. Din păcate, am ratat din multe situații clare pe care de obicei le finalizăm cu succes. Sper să corectăm în timp util aceste greșeli mici.”

Întrebată care a fost problema în atac, unde „studentele” au ratat multe aruncări, ea a spus:

„Nu știu și nu pot să-mi dau seama. Poate e prea la cald să vorbesc. Mi se pare că am avut situații bune și ne-am găsit bine pe teren, deciziile au fost bune, doar că nu le-am dus până la sfârșit. Mă bucură foarte mult că au fost tineri la meci și m-aș bucura să vină în continuare la meciuri. Cred că au multe de învățat mai ales când vine vorba de atitudine și toți avem nevoie de modele ca să fim motivați în ceea ce facem.”

Uiuiu a dezvăluit cu ce atitudine va merge echipa în Grecia:

„Să câștigăm la minim 16. O să ne pregătim bine. Avem câteva zile la dispoziție și sper să ne întoarcem cu o victorie.”

Katarina Zec, MVP-ul partidei, a adăugat următoarele lucruri la microfonul TVR Cluj:

„Am început foarte rău meciul. Am avut multe probleme la nivelul recuperărilor și în apărare, așa că a trebuit să gestionăm mai bine aceste lucruri după pauză. Cred că ne-a reușit. Am câștigat la 15 puncte și avem un avantaj important, dar vedem cum va decurge jocul în retur. Per total a fost un meci foarte slab pentru noi, dar contează doar victoria.”

Sârboaica a făcut referire și la ce a ajutat echipa din Grecia să obțină victoria la Cluj-Napoca:

„Avem o chimie bună la nivelul echipei și n-am vrut să renunțăm atunci când ele au preluat conducerea. Ne-am dorit victoria și mă bucur că reușim să mergem acasă așa. Sigur, vrem foarte mult să ajungem în grupe și am fost dezămăgite că nu ne-a ieșit în precedenții doi ani.”

Returul dintre Universitatea Cluj și Eleftheria Moschatou va avea loc miercuri, 27 septembrie, de la ora 19.30. Câștigătoarea dublei va evolua în grupa A din EuroCup Women alături de Zabiny Brno, Flammes Carolo Basket și Cadi La Seu.

*foto: JFritz Fotograf

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!