Stiri Cupa României Feminin

Alin Șipoș la cel mai bun joc în acest sezon

Adrian Micinic

Adrian Micinic
11.02.2013

Alin Șipoș, pivotul lui Dinamo București, a realizat cea mai bună prestație personală stagională în victoria repurtată asupra lui BC Miercurea Ciuc, scor 96-85, după două reprize de prelungiri.

În cadrul primului succes stagional pentru Dinamo, Șipoș a stabilit recordul absolut de minute de joc - 50. În această perioadă a avut 3/3 la aruncările de două puncte, 1/4 la trei puncte și 4/5 la linia de pedeapsă pentru un total de 13 puncte. A adăugat 12 recuperări (cinci ofensive), 4 capace, 2 intercepții și o pasă decisivă cu două posesii pierdute pentru un coeficient de 26 la eficiență.

Astfel, Șipoș stabilește recorduri personale de eficiență, recuperări, recuperări ofensive, capace și egalează cea mai bună performanță stagională de puncte.

În acest sezon, Șipoș are medii de 4.9 puncte, 3.1 recuperări și 1.4 capace cu 1.5 posesii pierdute pentru 5.3 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!