Stiri Cupa României Feminin

Alin Spahiu: ”Sper ca duminică să fim una din cele două echipe calificate”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
29.05.2014

Alin Spahiu, jucătorul celor de la Rapid București a oferit un interviu pentru site-ul nostru în care vorbește despre Turneul Final al Ligii I din acest weekend de la Cluj. La acest turneu mai participă: Știința București, BC PH Csikszereda M. Ciuc și gazda turneului, CS Universitatea Cluj.

Ce ne poți spune despre turneul final?

O să fie un turneu final echilibrat. Au rămas în competiție patru echipe apropiate ca valoare și sper să iasă un spectacol frumos.

Care sunt așteptările tale de la acest turneu?

Vin la cluj cu dorința de a pune umărul, alături de colegii mei la promovarea echipei. Sper ca duminică să fim una din cele două echipe calificate!

Turneul semifinal a fost organizat la Cluj, crezi că acesta este un avantaj pentru voi?

Într-adevăr, turneul semifinal a fost la Cluj și suntem acomodați cu sala, dar acest lucru nu este un avantaj. O să conteze mult mai mult dăruirea și inspirația de moment a jucătorilor.

Aveți probleme de lot înaintea acestui turneu?

A fost un sezon lung cu multe meciuri și cu toții ne resimțim, dar sunt sigur că la ora meciului o să fim apți 100%.

Prima partidă pe care Rapid o va disputa este în fața celor de la BC PH Csikszereda M. Ciuc, vineri cu începere de la ora 16.00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!