Stiri Cupa României Feminin

Ancuța Stoenescu: "Am încredere că vom câștiga"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
10.02.2013

El Clasico al baschetului feminin românesc se va disputa luni seară unde față în față se vor întâlni marile rivale de o viață, Târgoviște și Arad. Câștigătoarea acestei confruntări va termina mai mult ca sigur sezonul regulat pe prima poziție a clasamentului.

Jucătoarea experimentată de la Târgoviște, Ancuța Stoenescu a declarat pentru Total Baschet că este un meci important pentru echipa sa.

„Un meci important pentru noi și cred că pentru toată lumea. Așteptăm acest meci și sperăm să facem un meci bun, de calitate baschetbalistică. Atuul nostru cred că este faptul că suntem o echipă, asta este cel mai important. Depinde foarte mult de ziua pe care o prinzi, eu aștept să fie un meci frumos și am incredere că vom câștiga.”a declarat aceasta pentru site-ul nostru

Întrebată dacă se va simți oboseala după partida grea din Euroliga cu Kosice, aceasta a răspuns:

„Nu cred, pentru că deja suntem obișnuite și exact cum am mai spus, data trecută când am jucat cu Aradul după meciul pierdut în Euroligă am avut un meci pierdut în campionatul României. Nu a fost o scuză pentru noi, exact așa spun și acum. Noi în continuare trebuie să ne vedem de drumul nostru, indiferent ce se întâmplă în Euroligă, campionatul României este important pentru noi și îl respectăm ca atare.”a punctat Ancuța Stoenescu

CSM Târgoviște – ICIM Arad se va disputa luni de la ora 19:00 pe Digi Sport 3.

Foto: Fiba Europe

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!