Stiri Cupa României Feminin

Ancuța Stoenescu: „Meciurile cu Brașov trebuie tratate cu maximă seriozitate”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.01.2014

CSM Târoviște și Olimpia Brașov se vor duela la sfârșitul acestei săptămâni, într-o dublă manșă, pentru accederea în Final Four-ul Cupei României. Ambele meciuri se vor juca în Sala Sporturilor din Târgoviște, mai exact sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 18, respectiv duminică, 12 ianuarie, începând cu ora 16:00. 

Baschetbalista de la CSM Târgoviște, Ancuța Stoenescu, a vorbit pentru TotalBaschet despre dubla confruntare din acest weekend cu Olimpia Brașov. 

„Ca orice sportiv, în primul rând îmi doresc să caștigăm aceste meciuri, însă pentru asta trebuie să muncim mult. Meciurile cu Brașovul și nu numai sunt meciuri care trebuiesc tratate cu maximă seriozitate. Nu cred că sunt eu în măsură să vorbesc despre armele lor, însă sunt convinsă că orice armă ar avea suntem gata să contraatacăm. Cred că o să fie două meciuri bune, care ne vor ajuta să ne omogenizăm din nou după această pauză de sărbători”.

În privința faptului că ambele meciuri se vor disputa la Târgoviște, Stoenescu este de părere că acest lucru nu reprezintă neapărat un avantaj. 

„Chiar dacă jucăm ambele meciuri acasă, acest lucru poate lăsa impresia că am avea un ușor avantaj, însă, să nu uităm că mingea e rotundă, iar avantajul ni-l concretizăm în teren și sunt convinsă că și dacă am fi jucat cele 2 meciuri în deplasare, la fel am fi făcut”. 

*Foto: Facebook 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!