Stiri Cupa României Feminin

Ancuța Stoenescu: „Publicul a fost superb, păcat că nu am putut învinge”

Ionuț Marin

Ionuț Marin
27.03.2014

Polivalenta din Târgoviște s-a umplut cu câteva zeci de minute înaintea derby-ului cu ICIM din semifinalele Cupei României (71-74). Peste 2.000 de oameni au venit la sală, profitând de vremea frumoasă, dar și de decizia conducerii CSM-ului de a lăsa intrarea gratuită la jocurile din Final Four.

Fanii și-au susținut favoritele pe toată durata partidei, afișând și o coregrafie specială, cu plăcuțe portocalii și albastre, care au însoțit mesajul „Istoria ne obligă”. Jucătoarele CSM-ului le-au mulțumit suporterilor pentru sprijin și au afirmat că regretă că nu le-au putut oferi o victorie în fața eternei rivale din Arad.

„Păcat de publicul senzațional de la Târgoviște. Ne pare rău că nu i-am putut face fericiți pe fani. Un meci nu se câștigă dinainte, trebuie luptat până în ultima secundă”, a declarat Anca Stoenescu.

Dacă Municipal Târgoviște a avut tribunele pline, de la Arad nu a sosit nici măcar un singur fan al ICIM-ului. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!