Stiri Cupa României Feminin

Ancuța Stoenescu: "Trebuie să ne vedem mai departe de drumul nostru"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
27.10.2012

Campioana sezonului trecut și reprezentanta României în premieră în Euroligă, CSM Târgoviște a pierdut derby-ul campionatului românesc cu rivala de moarte, ICIM Arad. Târgoviștencele au cedat cu scorul de 60-69 după o evoluție slabă în fașa unei echipe neâvinse în acest sezon.

Jucătoarea echipei din Târgoviște și componență a lotului naționalei României, Ancuța Stoenescu a declarat pentru totalbaschet.ro că echipa sa trebuie să meargă mai departe chiar după această înfrângere.

„A fost un meci piedut de noi până la urmă, nu ne place acest lucru dar nu avem ce face. Trebuie să ne vedem mai departe de drumul nostru și până la urmă campionatul este lung și avem toată încrederea în noi. Probabil este și un moment prost pentru noi având în vedre că am pierdut un meci în ultimele secunde în Euroligă și probil asta și-a spus cuvântul dar mergem înainte”.

Aceasta a vorbit și despre următorul meci din Euroligă.

„Este un meci important pentru noi, Fenerbache are o echipă bună dar ne vom juca șansa”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!