Stiri Cupa României Feminin

Andra Mandache, înaintea meciului din EuroCup: „În campionat nu au posibilitatea să-și folosească toate străinele”

Andra Mandache, înaintea meciului din EuroCup: „În campionat nu au posibilitatea să-și folosească toate străinele”

Sepsi Sfântu Gheorghe se află în fața unuia dintre cele mai importante meciuri ale sezonului. Echipa din Covasna joacă pe teren propriu în optimile EuroCup Women împotriva trupei spaniole Lointek Gernika Bizkaia. Partida va lua startul astăzi, 16 martie la ora 19:00 și poate fi urmărită în direct la acest link.

Componenta echipei alb-verzi, Andra Mandache, a prefațat această întâlnire pentru canalul de YouTube al clubului. Românca a făcut referire la aspectele care pot face diferența în favoarea grupării din țara noastră.

Credem că cel mai important meci din optimi este cel dintre noi și Gernika din Spania, cu siguranță este o echipă cu jucătoare foarte valoroase și cu multă experiență, dar fiind un meci eliminatoriu, noi trebuie să încercăm toate șansele. Ne-am pregătit, suntem în formulă completă și asta cu siguranță ne ajută. Ne ajută și faptul că jucăm acasă, în sala în care ne antrenăm în fiecare zi.

Cu toate că Gernika vine dintr-un campionat care este considerat unul dintre cele mai puternice campionate, trebuie totuși să ne gândim că ele în campionat nu au posibilitatea să-și folosească toate străinele cum noi avem de fapt această posibilitate. Jucăm într-o formulă completă, într-o formulă în care suntem confortabile, toate ne cunoaștem, toate jucăm împreună, avem meciuri peste meciuri împreună și cred că asta ne va ajuta.

Atuul nostru principal este că noi ne simțim foarte bine împreună, avem un feeling între noi foarte bun și avem o bancă destul de lungă. Avem cel puțin 9-10 jucătoare care pot să intre în teren și să țină meciul la același nivel. Plus pregătirea pe care o facem pentru acest meci și faptul că avem doi pivoți la același nivel cu ei, extreme care se pot bate de la egal la egal cu ale lor. Nu avem nimic de pierdut, nu avem nimic în minus.”

*Foto: Facebook Sepsi-SIC

1 comentariu la aceasta stire:
  • T TI :

    SEPSI SIC campioans
    Va uram succes...haideti fetelor ca se poate...Mindent bele !

    cu 3 ani în urmă (16.03.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!