Stiri Cupa României Feminin

Andreea Olteanu: “Ne dorim foarte mult să câștigăm”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
18.11.2014

SCM CSS Craiova se află pe ultima poziție în Liga Națională, fără victorie după primele 11 confruntări, iar în etapa următoare, în Bănie sosește Universitatea CSM Oradea, echipă care a cunoscut de două ori gustul succesului în actualul sezon al ligii feminine.

Andreea Olteanu, una dintre tinerele jucătoare de la Craiova, a prefațat partida din Sala Ion Constantinescu.

“Meciul cu Oradea va fi un meci dificil pe care ne dorim foarte mult să il câștigăm. Stim că nu va fi unul ușor și că va trebui să depunem un efort considerabil  în apărare. Vom lupa și vom da tot ce putem până în ultima secundă și sperăm că la final să facem o figură frumoasă."

Olteanu are o medie de 4.4 puncte pe meci, 5.6 recuperări și 0.4 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!