Stiri Cupa României Feminin

Annemarie Godri-Părău va juca pentru CSM Constanța

Annemarie Godri-Părău va juca pentru CSM Constanța

CSM Constanța a realizat un nou transfer important pentru sezonul 2023/2024 din Liga Națională de Baschet Feminin, pentru formația de la malul Mării Negre urmând să evolueze și o multiplă campioană a țării.

Annemarie Godri-Părău face pasul la CSM Constanța, după ce din 2015 încoace a evoluat exclusiv pentru Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe în România. Experimentata jucătoare are peste 10 titluri de campioană în palmaresul său, majoritatea obținute în LNBF, precum și șapte Cupe ale României.

Pe lângă Sepsi, nouă jucătoare a Constanței a evoluat la ICIM Arad, Sportul Studențesc, CSM Târgoviște, CSM Satu Mare, CSU Alba Iulia, Dexia Namur (Belgia), Saint Jacques Sport Reims (Franța) și Elizur Ramla (Israel).

În stagiunea 2022/2023, sportiva născută la Timișoara a adunat 32 de meciuri oficiale pe plan intern pentru Sepsi-SIC, 27 fiind în campionat și 5 în Cupă. Mediile din LNBF pentru Godri-Părău au fost de 4.6 puncte, 5.3 pase decisive și 2.2 recuperări, iar în Cupa României a încheiat cu 3.8 puncte, 4.4 pase decisive și 1.8 recuperări pe meci, alături de un procentaj de 50% din spatele arcului de cerc. În plus, a avut partide alături de covăsnence și în Euroligă, respectiv EuroCup.

CSM Constanța a perfectat alte două transferuri importante până în acest moment la nivel feminin, prin aducerea Gabrielei Mărginean și a Ioanei Ghizilă.

*foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!