Stiri Cupa României Feminin

Annemarie Părău: "Ne dorim această victorie"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
17.02.2013

Foto: dbart.ro

Vicecampioana României, CSM Satu Mare, dispută ultima șansă pentru a termina sezonul regulat pe poziția a doua în Liga Națională de baschet feminin. Sătmărencele se vor duela cu rivala din Arad, partidă ce va avea loc luni, de la ora 19:00, pe DIGI Sport 2.

Înaintea acestei confruntări, Total Baschet a luat legătura cu jucătoarea echipei din Satu Mare, Annemarie Părău, care ne-a declarat că ambele formații sunt de valori apropiate, iar diferența o va face echipa care va fi mai motivată la ora jocului.

Va fi un meci greu, vom juca in deplasare, iar Aradul are un avantaj moral deoarece joacă acasă și ne-au bătut în Cupa României, dar nici un meci nu seamănă unul cu celălalt. Noi ar trebui să nu ne complicăm și să jucăm ceea ce știm. Avem o echipă foarte bună și ne dorim această victorie. Pot spune că suntem echipe de valori apropiate iar eu cred că diferența o va face echipa care va fi mai motivată. Ambele partide sunt importante pentru noi, atât meciul cu Arad dar și cel cu Târgoviște. Ne dorim să urcăm cât mai sus în clasament.

În actualul sezon din LNBF, Părău are o medie de 10.2 puncte pe meci, 3.1 recuperări și 5.4 pase decisive, pentru un indice de 13.6 la capitolul eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!