Stiri Cupa României Feminin

Annemarie Părău părăsește și ea pe Satu Mare

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
25.05.2013

După 2 sezoane petrecute la CSM Satu Mare, conducătorul de joc al echipei naționale a României, Annemarie Părău părăsește gruparea sătmăreană. Sportiva în vârstă de 29 de ani și-a încheiat în această lună contractul, nemaiprimind o ofertă de prelungire din partea oficialilor clubului.

Din câte se pare, aceasta este dorită insistent de conducătorii lui CSU Alba Iulia, ocupanta locului 4 la finalul sezonului trecut, pentru a evolua în sezonul viitor la echipă. Mai mult de cât atât, unele zvonuri spun că de la Satu Mare ar putea ajunge la Alba Iulia și jucătoarele Dara Kovacevic respectiv Khadijah Whittington.

Părău este al doilea nume din lotul fostei vicecampioane a României care pleacă după ce antrenorul principal al echipei, Dan Fleșeriu, a anunțat că nu va mai continua din sezonul viitor. Pe lista plecărilor mai fiind Andreea Orosz și Shanika Freeman, aflându-se deja în atenția altor echipe din Liga Națională de baschet feminin.

În acest sezon, Annemarie Părău a evoluat în medie de 29.13 minute pe meci, acumulând 10.7 puncte, 3.1 recuperări, 5.2 pase decisive pentru un indice de 12.9 la capitolul eficiență. Sportiva originară din Timișoara a mai evoluat de-a lungul carierei sale în România pentru echipele ICIM Arad, Sepsi Sf. Gheorghe și CSM Târgoviște.

Foto: dbart.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii