Stiri Cupa României Feminin

Arad - Târgoviște. Derby-ul României la feminin

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
26.10.2012

Sala Polivalentă Arad

Sâmbătă, ora 19:00

6-0 Fișa meciului 6-0

Sâmbătă seară începând cu ora 19:00 va avea loc derby-ul României la baschet feminin între Univ. Goldiș ICIM Arad și CSM Târgoviște. Rivale de o viață, cele două echipe domină campionatul românesc de 10 ani încoace, împărțindu-și titlurile de campioană.

Târgoviște încă resimte ecouriile Euroligii unde miercuri a debutat pentru prima dată în această prestigioasă competiție, etalând un joc destul de bun dar au cedat confruntarea dramatic pe final de meci.

Arădencele s-au uitat cum adversarele de mâine evulează în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa dar acum vor să le învingă ,iar oficialii clubului au speranțe că pot realiza acest lucru, mizând pe oboseala acumulată de dâmbovițence după această confruntare.

Cu toate acestea, campioana României, CSM Târgoviște pornește cu prima șansă în acest El Clasico, așa cum este numit de suporterii celor două echipe având în vedere lotul valoros pe care îl dispune dar ICIM-ul are de partea sa publicul care poate să împingă echipa de la spate spre o victorie senzațională.

Cele două mari rivale s-au întâlnit de-a lungul timpului de 24 de ori ,târgoviștencele conducând confruntăriile directe cu 16 victorii, față de 8 ale arădencelor.

Partida Univ. Goldiș ICIM Arad - CSM Târgoviște va avea loc sâmbătă începând cu ora 19:00, fiind arbitrată de cuplul Stoica Ciprian, Bukuresti Laszlo în timp ce comisar de joc din partea FRB a fost desemnat Burcezan Radu.

4 comentarii la aceasta stire:
  • Detectiv Rockford :

    mirare
    Ma mira ca nu este televizat acest meci.Oare de ce ,cine stie ?

    cu 11 ani în urmă (26.10.2012) Raspunde
  • alice.mihaela :

    Castig
    Bafta pentru Arad!Stiu ca victoria va fi de partea lor!

    cu 11 ani în urmă (27.10.2012) Raspunde
  • SCM Timișoara fernando_feru :

    Oare
    Nu inteleg nici eu cum de nu se transmite asa meci. Referitor la aceasta partida, merg pe mana Aradului ca va castiga aceasta confruntare.

    cu 11 ani în urmă (27.10.2012) Raspunde
  • Adisan :

    Deh
    Ca să nu vadă boborul anumite chestii de aia nu se transmite meciul... Sper să bată Aradul cu un coş de 3 puncte în ultima secundă de joc... :)

    cu 11 ani în urmă (27.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!