Stiri Cupa României Feminin

Arădencele se impun și la Rapid

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
03.03.2013

55-81

8-24, 17-20, 20-24, 10-13

  Statistica  

Într-un meci devans din ultima etapă a Ligii Naționale de baschet feminin, Univ. Goldiș ICIM Arad a trecut de formația Rapid București cu scorul 81-55.

După partida câștigată ieri la Brașov, arădencele se impun și la București la capătul unui meci în care nu au întâmpinat nicio problemă. Primele puncte ale partidei s-au înscris abia după 3 minute, dar treptat ICIM-ul s-a distanțat pe tabelă, avantajul la pauză pentru formația oaspete fiind de 19 puncte (44-25).

Până la finalul confruntării, echipa arădeană și-a majorat  zestra de puncte, impunându-se la 26 de puncte diferență, scor  81-55. Galben-albastrele obțin a 22-a victorie din actualul sezon și revin pe prima poziție a clasamentului în Liga Nanațională de baschet feminin.

Cea mai bună marcatoare din tabăra Aradului a fost Carla Bartee cu un double-double. Americanca a acumulat 16 puncte, 11 recuperări și 4 pase decisive. Chrissy Givens cu 15 puncte, 7 recuperări, Suzana Milovanovic 10 puncte și Adela Mercea 9 puncte, 3 asisturi au fost jucătoarele care s-au mai remarcat pentru ICIM.

De partea cealaltă, Mariana Constantin a marcat 14 puncte și a contribuit cu 3 recuperări, secondată de Adina Dragan cu 11 puncte, 3 recuperări și Florina Diaconu 8 puncte, 3 recuperări, 3 assisturi.

Foto: Cosmin Iftode (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!