Stiri Cupa României Feminin

Aradul a revenit spectaculos după pauză. Monika Boriga: „Și dacă pierdeam, pierdeam cu fruntea sus”

Ionuț Marin

Ionuț Marin
27.03.2014

Aradul a trăit periculos la Târgoviște în prima repriză a confruntării cu CSM, dar a reușit o spectaculoasă răsturnare de scor după pauză. „Diferența nu era de speriat. 11 puncte se pot recupera, cu muncă și atenție. Le-am spus fetelor în vestiar că nu e cazul să ne demoralizăm. Și dacă am fi pierdut, o făceam cu fruntea sus”, a explicat Monika Boriga secretul revenirii galben-albastrelor la Târgoviște. Gazdele au condus cu 48-37 după prima repriză, dar au pierdut în final, 71-74, și vor disputa azi finala mică, în fața celor de la BT Alexandria (ora 17.00).

N-au mai repetat greșelile din CEWL

Monika Boriga a comentat și înfrângerea din finala Ligii Europei Centrale, cu CSU Alba Iulia, într-o competiție evident mai slab cotată decât Cupa României. „Sunt mândră de echipa noastră. Am pierdut finala CEWL pe mâna noastră. Am făcut greșeli și am pierdut, nu ne-a bătut Alba Iulia. Nu am mai repetat greșelile din apărare. Am demonstrat că am fost unite ca echipă”, a declarat Boriga. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!