Stiri Cupa României Feminin

Arbitrii primelor două meciuri din finala campionatului feminin

Andreea Vlase

Andreea Vlase
19.04.2018

Sala din Sfântu Gheorghe găzduiește primele două partide ale disputei dintre ACS Sepsi SIC și CSM Satu Mare. Acestea sunt programate vineri și sâmbătă.

Prima partidă va fi arbitrată de trio-ul Alin Faur, Amalia Marchiș și Bedir Sefer, iar comisar din partea FRB va fi Alina Moanță. Alin Faur a mai arbitrat un duel dintre cele două echipe în acest sezon, cel din turul primei faze a sezonului regulat, când Sepsi SIC s-a impus la Satu Mare cu 78-59. Bedir Sefer a fluierat la duelul din cadrul turneului grupei 1-5, de la Alexandria, când alb-verzile s-au impus cu 93-56 în fața unei echipe cu absențe importante.

Amalia Marchiș a făcut parte din brigada care a arbitrat finala Cupei României între cele două echipe, câștigată de Sepsi cu 62-48. La acel meci a fluierat și Alexandra Stan, iar comisar a fost Svetlana Simion.

La meciul doi, Mircea Șerban, Alexandra Stan și Alexandru Stamate vor fluiera, cu Svetlana Simion comisar. Simion a fost comisar și la meciul retur din prima fază a sezonului regulat, când covăsnencele au câștigat acasă cu 87-62.

Doi dintre arbitrii au fost repartizați și la partidele finalei LNBF din sezonul trecut. Stan a fluierat în meciurile 1 și 4, iar Alin Faur, în meciul 3. Stan a fost comisar în meciul 2, iar Moanță, la ultimul. Cu un sezon înainte, Marchiș a arbitrat în primul meci și Stan în al doilea. Moanță a supervizat brigada de arbitri la a treia partidă. În 2015, Stan și Simion au oficiat la prima partidă, iar Faur și Șerban au fluierat împreună la meciul 3. Simion a fost comisar la meciurile 1 și 5, iar Moanță, la al 4-lea.

În 2014 Șerban a fost în brigadă la partidele 1 și 3, iar Simion comisar la meciul 3. În 2013 Faur a arbitrat a treia partidă. Simion a fost comisar la meciurile 1 și 4, iar Moanță la al 5-lea.

În 2012, când au fost ultima dată doi arbitri în finala LNBF, Faur a fluierat în primele două meciuri, cu Moanță la supervizare în al doilea. Șerban a arbitrat atunci în a 3-a partidă.

Finala Ligii Naționale din acest an debutează vineri, de la ora 19, la Sepsi Arena. A doua partidă este programată sâmbătă, de la aceeași oră. Ambele vor fi transmise pe FRB Tv.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    SUCCES FETELOR.HAI SEPSI SIC !!!

    cu 6 ani în urmă (19.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!