Stiri Cupa României Feminin

ASG 2017 F. Annemarie Godri Părău câștigă concursul aruncărilor de trei puncte

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.02.2017

Foto: Crow Security

La această oră se desfășoară All Star Game-ul baschetului feminin între reprezentativa nordului și cea a sudului. La pauza mare a confruntării a avut loc concursul aruncărilor de trei puncte. Sportivele calificate în faza finala au fost Adrienne Ross, Andrea Orosz, Amanda Thompson și Annemarie Godri Părău.

Întrecerea a fost câștigată de conducătorul de joc al ACS Sepsi SIC, Annemarie Godri Părău, autoare a 14 coșuri înscrise din 25 de încercări. Locul secund a fost împărțit de Andrea Orosz și Amanda Thompson fiecare cu câte 13 coșuri, în timp ce Adrienne Ross a izbutit doar 11.

În altă ordine de idei, primul concurs al serii, cel al îndemânării, a fost câștigat de către componenta ACS Sirius Târgu Mureș, Cherise Daniel. Aceasta a avut cel mai bun timp în duelul cu Brankica Hadzovic, Romina Filip și Porchia Green.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!