Stiri Cupa României Feminin

Ashley Grimes, principală remarcată a Universității Cluj-Napoca în partida de la Brașov

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.09.2015

Universitatea Cluj-Napoca a început cu stângul sezonul competițional 2015/2016. Echipa condusă de Mihai Coldea a cedat cu scorul de 86-72 pe terenul Olimpiei CSU Brașov în turul manșei inaugurale din Cupa României la baschet feminin.

În partida disputată sub Tâmpa, cea mai bună jucătoare a Universității a fost pivtul american Ashley Grimes. Ea a terminat partida cu 20 de puncte, 9 recuperări , 2 pase decisive și 2 minigi pierdute. Grimes a marcat 7/15(47%) de la 2 puncte și 2/6(33%)de la 3 puncte. Pivotul american a evoluat 29 de minute în care a strâns un indice al eficienței de 16 unități.

Pentru Universitatea s-au mai remarcat în partida cu Olimpia CSU Brașov, Flavia Ferenczi 14 puncte, 3 recuperări, 2 intercepții și 4 mingi pierdute și Marija Prlja cu 13 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!