Stiri Cupa României Feminin

Avancronica etapei a doua din faza secundă a LNBF

Avancronica etapei a doua din faza secundă a LNBF

Runda a doua din faza a doua a campionatului feminin demarează astăzi, 18 ianuarie. În cele ce urmează vă prezentăm programul meciurilor din acest weekend pentru ambele grupe valorice.

Grupa A:

CSM Târgoviște - Olimpia CSU Brașov (18 ianuarie, ora 18:00)

Ambele echipe au același bilanț în clasamentul primei grupe valorice, de o victorie și patru înfrângeri. În precedentele două partide directe din acest sezon, combatantele și-au împărțit victoriile. Olimpia Brașov s-a impus pe terenul târgoviștencelor în ultimul duel, scor 72-75 pe 7 decembrie, iar elevele lui Cătălin Tănase și-au adjudecat victoria sub poalele Tâmpei, scor 57-78, la sfârșitul lunii octombrie.

 

ACS Sepsi SIC -  CS Universitatea Cluj-Napoca (18 ianuarie, ora 19:00)

Formația din Sfântu Gheorghe a câștigat toate meciurile din competițiile interne disputate în acest sezon, aflându-se astfel pe primul loc al clasamentului, în timp ce Clujul ocupă locul 5 cu o victorie și patru meciuri pierdute. Cele două echipe se află în fața primei confruntări directe din acest sezon.

 

CSM Satu Mare - FCC Baschet Arad (19 ianuarie, ora 18:00)

Cele două formații sunt vecine de clasament și par a se lupta pentru locul doi la sfârșitul fazei a doua, care duce direct în semifinalele LNBF. În acest moment, Satu Mare ocupă poziția a doua cu un bilanț de 4-1 iar Aradul se situează pe locul trei cu 3 meciuri câștigate și 2 pierdute. Confruntările directe din acest sezon au fost împărțite, fiecare reușind să câștige meciul de pe teren propriu. A fost 62-54 la Satu Mare pe 10 octombrie și 59-57 la Arad în ultima zi a lunii noiembrie. Se anunță așadar un duel deschis oricărui rezultat și un scor final strâns.

 

Grupa B:

BC Sirius Târgu Mureș - CS Agronomia București (18 ianuarie, ora 17:00) 

Locurile 3 și 4 se întâlnesc Sala Sporturilor din Târgu Mureș, Sirius având un palmares de 3 victorii și 2 înfrângeri, în timp ce Agronomia a câștigat 4 partide și a cedat 3.

 

CS Rapid București - Phoenix Știința Constanța (19 ianuarie, ora 12:00)

Formația alb-vișinie ocupă locul 5 cu un bilanț de 2-5, în timp ce Phoenix Constanța este lidera grupei B cu 5 victorii și 2 înfrângeri. Echipa de la malul mării a câștigat ambele dueluri directe din acestă stagiune, 80-44 pe teren propriu și 66-77 la București.
 

CSM Alexandria - ACS KSE Târgu Secuiesc (19 ianuarie, ora 18:00) 

Gruparea din Teleorman ocupă ultimul loc în clasament după ce a intrat cu 0 puncte în Grupa B, iar Târgu Secuiesc se află pe poziția a doua cu 4 victorii și nicio înfrângere.

*Foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!