Stiri Cupa României Feminin

Bănăţencele caută reabilitarea în Capitală

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
19.10.2013

LNBF

Etapa 3

Sala Rapid

Sâmbătă, ora 13:00

  Fișa meciului  

 

Alb-violetele nu au reuşit să treacă de cota de 40 de puncte marcate în niciuna din primele partide ale acestui sezon, suferind corecţii usturătoare atât din partea echipei din Alba Iulia cât şi a campioanelor en-titre de la Univ. Goldis ICIM Arad. Dacă în sezoanele precedente antrenorul Dan Ionescu se plângea de lipsa soluţiilor pentru postul de pivot, în dispută cu feroviarele bucureştene avantajul taliei revine Timisoarei.

De partea cealaltă rapidistele au reuşit un start perfect de campionat, bifând două victorii cu nou-promovata din Galaţi şi studentele clujene. Pe lângă moralul mai bun, baschetbalistele din Capitală au de partea lor avantajul experienţei şi al echipei "mai sudate" colectivul fiind în mare parte cel din sezonul precedent.

Cheia jocului ar putea fi în capacitatea Florinei Diaconu de a înscrie puncte în faţa oricărei apărări sau dominaţia de sub panou a Milenei Marjanovic, dar aşteptăm şi alte surprize rezervate de cei doi antrenori. Partidă va începe de la ora 13 şi se va desfăşura în sala Rapid, Dragoş Stan şi Dan Narcis având misiunea de a împărţi dreptatea sub supravegherea comisarului Marius Udrica.

foto: facebook - baschet club danzio timisoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!