Stiri Cupa României Feminin

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare se reunesc mâine

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.01.2014

      

Formația de baschet feminin CSM Satu Mare va reîncepe mâine, 4 ianuarie, antrenamentele pentru a pregăti dubla manșă din Cupa României împotriva celor de la CSBT Alexandria. Și turul, dar și returul se vor juca în Sala Sporturilor din Alexandria, pe 9, respectiv 10 ianuarie.

„Din motive financiare, am acceptat să jucăm ambele meciuri în deplasare, la Alexandria. Sunt conștient că echipa adversă are, în special, în aceste condiții, prima șansă, însă nu vom merge cu mâinile ridicate. Ne vom juca șansa, vom încerca să jucăm un baschet de calitate și vom vedea ce va fi”, a declarat Peter Eleș, antrenorul celor de la Satu Mare, pentru Total Baschet.

Până la ora actuală, sătmărencele nu au efectuat nicio modificare la nivelul lotului. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!