Stiri Cupa României Feminin

BC Alexandria, favorită în faţa Rapidului

Dragoș Silvestru

Dragoș Silvestru
04.11.2014

Liga Națională

Etapa IX

  Fișa meciului  

Runda a noua a Ligii Naţionale de baschet feminin propune o întâlnire interesantă şi la Alexandria. Formaţia locală va primi replica Rapidului. Meciul se joacă miercuri 5 noiembrie, în Sala Sporturilor din oraşul teleormănean, cu începere de la ora 18.00.

Gazdele sunt favorite în această dispută, atât prin prisma clasamentului (locul 6 vs locul 12) dar mai ales prin evoluţiile din acest sezon. BC Alexandria a pierdut doar două meciuri, ambele cu echipe din vârful clasamentului: CSM Târgovişte şi Sepsi Sfântu Gheorghe. În rest, victorii clare, ultima obţinută în runda precedentă în deplasarea de la Satu Mare (66-52). Interesant este că într-un clasament al performanţelor realizate pe teren propriu, Alexandria ocupă abia locul 12, cu 2 victorii şi o înfrângere.

Rapidul stă prost la toate capitolele în acest sezon, formaţia bucureşteană cunoscând gustul victoriei doar în etapa a doua, într-o deplasare la Craiova (66-55 cu SCM CSŞ).

În ediţia de trecută, BC Alexandria a câştigat ambele confruntări din sezonul regulat: 67-56 pe teren propriu şi 77-57 la Bucureşti. De altfel, Rapid n-a câştigat niciodată în faţa Alexandriei în ultimele 6 sezoane, ba chiar a înregistrat şi un eşec dureros: 36-100, în sezonul 2012-2013. Precedentul succes bucureştean pe parchetul sălii din Alexandria a fost consemnat în 15 decembrie 2007: 66-65!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!