Stiri Cupa României Feminin

BCM Danzio s-a impus în faţa Rapidului

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
28.01.2013

89-62

(27-23, 19-12, 29-14, 14-13)

 

9-6 Fişa meciului 3-13

BCM Danzio Timişoara a trecut în weekend, pe teren propriu, de CS Rapid Bucureşti, scor 89-62. Deşi s-a impus la o diferenţă comfortabilă, echipa gazdă a făcut diferenţa abia în sfertul patru, dar a contat şi avântul luat în debutul meciului. Gazdele au ajuns la a noua victorie în campionat, în timp ce Rapidul rămâne cu doar 3.

Panterele roz au început excelent meciul şi după doar câteva acţiuni de joc aveau 9-0! Oaspetele au arătat însă că nu se pierd uşor cu firea şi printr-o serie foarte bună de aruncări de afară au reuşit să egaleze. Sfertul a fost până la urmă unul echilibrat. Gazdele s-au impus destul de strâns, 27-23.

Actul al doilea a fost la îndemnâna gazdelor. Rapid nu a mai beneficiat de şuturile din afara căciulii, în timp ce gazdele au punctat prin Pesovic, dar şi prin Adina Stoiedin care a făcut un meci foarte bun. Astfel, la pauză, Danzio conducea cu 46-35 şi părea stăpână pe joc.

După ieşirea de la cabine, panterele au călcat serios pedala de acceleraţie şi au rupt definitiv ritmul meciului. Cu 29-14 în sfertul trei, alb-violetele au marşat spre victorie. Astfel, după un 14-13 în ultimul sfert, bănăţencele s-au distrat în partea a doua şi au trecut la final de Rapid, la 27 de puncte diferenţă.

Principalele marcatoare:

BCM Danzio: Pesovic 23p, Stoiedin 14p şi 13 recuperări, Fodor 13p, Brown 13p

Rapid Bucureşti: Diaconu 21p, Ungureanu 15p, Ene 11p

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!