Stiri Cupa României Feminin

BCM Danzio Timișoara câștigă cu emoții pe terenul Rapidului

Valentin Todea

Valentin Todea
26.10.2015

Gruparea pregătită de Bogdan Bulj a reușit să se impună în deplasare cu Rapid București, scor 52-60 (12-9, 15-16, 15-12, 10-23).

Gazdele au început partida cu un parțial de 7-0, timișorencele apropiindu-se în finalul primul sfert la un punct, 7-6. Burlakova a stabilit scorul după primele zece minute cu o reușită de trei puncte. Rapidul a condus mai apoi în două rânduri la 8 puncte diferență în sfertul doi, la 17-9 și 24-16. Prima repriză s-a încheiat la scorul de 27-25 în favoarea grupării alb-vișinii, Wilson închizând tabela cu un three-point play.

BCM Danzio a trecut în avantaj prin reușita de la mare distanță a veteranei Stankovic, însă formația din București a revenit pe tabelă și conducea cu 40-33 cu aproximativ 3 minute rămase din sfertul trei. Roxana Bejan a punctat prima în sfertul decisiv pentru 44-37, pentru ca ulterior Mitov să egaleze pentru oaspete și Dumitrache să le aducă în avantaj, 44-46. Rapid a restabilit egalitatea pe tabelă prin Constantin, însă după acea fază trupa de pe Bega a preluat controlul jocului și nu a mai cedat avantajul adus de reușita nou-venitei Ivana Grbic, cea care a punctat pentru 46-48.

Pentru Rapid au ieșit în evidență Roxana Bejan cu 16 puncte, 6 recuperări și 4 intercepții, Natalia Burlakova cu 15 puncte și 7 recuperări, și Claudia Ene, aceasta marcând 7 puncte și reușind 8 recuperări și 4 pase decisive.

De la BCM Danzio s-au remarcat căpitanul Stankovic cu 21 puncte, 7 pase decisive și 3 recuperări, Zorica Mitov cu 16 puncte, 15 recuperări și 4 pase decisive, și Brianna Wilson cu 11 puncte înscrise și 11 recuperări.

*Foto: absport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!