Stiri Cupa României Feminin

Beatrice Alaiba: „Ne dorim prima victorie din campionat”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
03.10.2014

Gălăţencele, la prima apariţie din sezonul 2014-2015 în faţa fanilor, sunt conştiente de importanţa confruntării cu sătmărencele, pe care vor să o termine cu un rezultat pozitiv.

„Sâmbătă vom disputa primul meci din campionat acasă, cu CSM Satu Mare. Probabil că şi-au mai schimbat lotul faţă de sezonul trecut, aşa cum am făcut-o şi noi, dar asta nu ne va împiedica să luptăm pentru ceea ce ne dorim, calificarea în play-off. Cred că va fi un sezon interesant pentru că sunt mai multe echipe echilibrate ce se bat pentru play-off. Sper ca sâmbătă vom avea suporteri în număr cât mai mare”, ne-a declarat jucătoarea echipei gălăţene, Beatrice Alaiba.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!