Stiri Cupa României Feminin

Bernice Mosby, cea mai bună jucătoare a vicecampioanei la Arad, cu al doilea double-double în LNBF

Bernice Mosby, cea mai bună jucătoare a vicecampioanei la Arad, cu al doilea double-double în LNBF

CSM Satu Mare și-a întrerupt parcursul perfect din acest campionat după ce a pierdut la Arad cu 57-59. Sătmărencele au avut probleme în ofensivă în prima repriză, au fost conduse la 17 puncte, dar au revenit și s-au apropiat la un punct. Bernice Mosby a fost cea mai bună de la vicecampioană în acest meci, reușind al doilea double-double în campionat cu 22 de puncte și 12 recuperări. Andrea Olah (Orosz) a contribuit cu 14 puncte la revenirea alb-roșiilor, nou record al său în acest campionat.

Bernice Mosby și-a îmbunătățit recordul personal de eficiență în LNBF în înfrângerea de la Arad. A fost sătmăreanca cu cele mai multe minute jucate, 37:34 și a reușit al doilea său double-double în grupa Vest, cu 22 de puncte (10 în ultimul sfert) și 12 recuperări (2 ofensive/10 defensive). A încheiat meciul cu 6/12 la șuturile de la semidistanță (50%), 1/1 la triple și 7/8 de la linia de fault (88%). A mai avut un assist, 2 greșeli personale, 10 faulturi scoase, o minge pierdută, o intercepție și un capac, cu +29 eficiență. Mosby a jucat în 5 meciuri din LNBF și are medii de 19,4 puncte, 9,4 recuperări, 1,8 pase decisive, 3,4 turnovers și o intercepție în 30:59 minute, cu 22 eficiență.

Andrea Olah (Orosz) și-a îmbunătățit cu un punct cea mai bună performanță în ceea ce privește punctele înscrise în această ediție de campionat. Aceasta a marcat 14 puncte în 31:37 minute, după 5/10 la aruncările din semicerc (50%), 0/3 de afară și 4/4 la libere. A mai avut 4 recuperări (2 ofensive/2 defensive), 2 pase decisive, 2 greșeli personale, 2 faulturi scoase și un turnover, cu +11 eficiență. În șase meciuri, Olah (Orosz) are medii de 9 puncte, 5 recuperări, 2,3 assist-uri, 1,2 turnovers și 1,5 intercepții în 26 de minute, cu 11,7 eficiență.

CSM Satu Mare are 11 puncte în grupa Vest, cu 5 victorii și o înfrângere, fiind pe doi. În etapa următoare sătmărencele primesc sâmbătă vizita ultimei clasate, CSU Rookies Oradea. Până atunci vicecampioana are miercuri, 4 decembrie, meci în Liga Europei Centrale, pe terenul belgiencelor de la Spirou Ladies Charleroi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii