Stiri Cupa României Feminin

Biljana Pesovic, cea mai bună jucătoare de la Tymes contra ICIM-ului

Dan Oancia

Dan Oancia
05.10.2014

ICIM Arad şi-a revenit după startul mai greu de joc avut în etapă a II-a a Ligii Naţionale Feminine de Baschet (LNBF), şi a învins-o pe BCM Tymes Politehnica Timişoara. Oaspetele au câştigat primul sfert cu 18-15, însă nu au putut  menţină ştacheta ridicată până în final, cedând cu 61-47 în faţă vicecampioanei ICIM Arad. 

 

Biljana Pesovic a fost cea mai bună jucătoare a echipei de pe Bega. În cele 38 de minute şi 33 de secunde cumulate pe parchet, Pesovic a adunat o zestre de 19 puncte, 8recuperări şi trei pase decisive, fiind aproape de un "double-double". A avut un procentaj de 55% la aruncările din interiorul semicercului, şase din cele 11 aruncări trecândprin inel. Şi-a încercat norocul şi de la distanţă, unde din 5 aruncări a transformat două în puncte. Majoritatea recuperărilor reuşite au fost pe faza defensivăşapte, iar unaîn atac. 
Biljana Pesovic nu a putut face nimic însă în ultimul sfertcare a fost unul dezastros pentru echipa din Timişoaracare a marcat doar 4 puncte în 10 minute.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!