Stiri Cupa României Feminin

Bogdan Duma: "Dorința mea a fost să ajungem în finală"

Ciprian Petcuț (Alba Iulia)

Ciprian Petcuț (Alba Iulia)
02.04.2013

CSU Alba Iulia s-a impus destul de clar în semifinala cu ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe și va juca finala aceastei competiții cu CSM Târgoviște. Scorul final al partidei a fost 83-63.

Președintele clubului din Alba Iulia, Bogdan Duma, a declarat pentru Total Baschet că echipa sa a reușit o performanță unică pentru club.

"Un meci extraordinar pentru noi, vreau să multuțesc acestei echipe superbe care s-a dăruit exemplar. Vreau să mulțumesc publicului care a fost alături de noi, au fost al șaselea jucător. Le felicit pe fete și le doresc mult succes în finală. Au fost mult mai concentrate față de meciurile trecute. Miroslav a reușit să le monteze pe fete și au reușit această performanță unică în istoria clubului. Dorința mea a fost să ajungem în finală, de aici, ce vrea Dumnezeu."

Foto: sport.alba24.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!