Stiri Cupa României Feminin

Bojan Radetic: ”Nu am foarte multe date despre campionatul României!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.09.2012

BCM U Pitești a perfectat la începutul acestei săptămâni transferul lui Bojan Radetic, un jucător sârb de 24 ani, 2.03m înălțime, care evoluează pe poziția 4.

Tânărul baschetbalist recunoaște, într-o declarație publicată de argeseanul.com, că nu știe foarte multe despre campionatul în care va evolua, dar speră să se adapteze rapid. Totodată Radetic spune că echipa are jucători buni, lotul este unit și că nu are probleme de comunicare.

Este o mare provocare pentru mine, fiindcă este un campionat despre care trebuie să recunosc că nu am eu foarte multe date. Sper să mă adaptez foarte repede pentru că sunt mulți jucători de la mine din ţară care evoluează în Divizia A. Eu sunt prieten cu Slobodan Popovic şi acesta mi-a vorbit şi despre echipa de aici, despre obiectivele pe care le au. Eu sper să le fiu de folos şi să mă pot integra cât mai repede la jocul echipei şi să pot face faţă în noul campionat. Este o misiune foarte grea şi pentru mine fiindcă este o echipă nouă, dar aşa este viaţa unui sportiv profesionist. Am găsit  jucători foarte buni şi un grup unit aici. Mă bucur că am şi eu colegi cu care pot comunica mai uşor, din Serbia sau fostul spaţiu iugoslav. Văd că fiecare îşi doreşte să aibă parte de evoluţii cât mai bune şi acesta este lucru care ne dă şi nouă cea mai mare încredere.

Radetic a făcut parte din echipa naţională a Serbiei şi Muntenegrului la Campionatul European U18 masculin din anul 2006 şi unde a obţinut locul 5, respectiv din reprezentativa Serbiei la europeanul U20 din anul 2008 când a devenit campion european.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!