Stiri Cupa României Feminin

Brankica Hadzovic: „Avem o atmosferă foarte bună. Simt că avem deja o chimie bună”

Brankica Hadzovic: „Avem o atmosferă foarte bună. Simt că avem deja o chimie bună”

FCC Baschet Arad a organizat marți o conferință de presă în cadrul căreia s-au semnat contractele cu principalii finanțatori și a fost prezentat lotul. Printre cei care au luat cuvântul s-au numărat și căpitanul formației arădene, Brankica Hadzovic, și noul antrenor, Dejan Mudresa.

„În primul rând mulțumesc sponsorilor noștri (...). Despre echipa mea în acest moment pot să spun că avem o atmosferă foarte bună. Simt că avem deja o chimie bună, ceea ce e bine pentru echipă. Ca și căpitan le urez bun-venit fetelor noi și antrenorului. Pot promite că vom face tot ceea ce putem tot sezonul, ca de fiecare dată. Mulțumesc fanilor care au fost alături de noi tot timpul în cei 4 ani de când sunt aici, să continue să fie alături de noi”, a declarat Brankica Hadzovic la conferința de presă. Sârboaica de 38 de ani va începe al 5-lea sezon alături de formația arădeană la care joacă din 2015 (cu pauza de câteva luni de la începutul lui 2016 când a fost la CSU Alba Iulia).

Antrenorul Dejan Mudresa a spus:

„Îmi place mult să fiu în Arad. Sunt foarte fericit de o lună de zile de când am venit aici, oraș, oameni, echipă. Pot promite că vom lucra intens și foarte mult ca să încercăm să scoatem un rezultat mai bun decât anul trecut. Mulțumesc pentru tot, sunt foarte fericit că am venit aici”, a declarat Dejan Mudresa la conferința de presă.

Galben-albastrele s-au reunit săptămâna trecută și au disputat deja 2 jocuri de verificare în weekend, câștigate cu 66-43 cu ZKA Novi Sad și 62-58 cu Vrbas.  

„Am avut parte de două jocuri bune de verificare. Sunt mulțumit, în condiţiile în care ne-am antrenat cu mingea în doar trei şedinţe de pregătire. Cred că suntem pe drumul cel bun. În meciul doi, cel cu Medela, s-a simţit foarte multe oboseala. Pe undeva e şi normal atâta timp cât ne-am reunit doar de o săptămână. Cu toate astea, sunt mulţumit că am arătat o atitudine bună în apărare. Avem încă multă muncă de făcut să creştem jocul echipei. Săptămâna viitoare avem deplasarea în Slovacia, unde vom avea trei jocuri de pregătire importante, ce cu siguranţă ne vor ajuta pentru acest debut de sezon”, spunea Mudresa despre primele 2 amicale spentru site-ul oficial al echipei arădene.

Pentru FCC Baschet Arad urmează alte 3 partide amicale în deplasare, la turneul organizat de Piestanske Cajky, unde mai întâlnește ZVVZ USK Praga și BEAC Ujbuda Budapesta. În 21 septembrie arădencele vor avea un meci de pregătire acasă, cu Peac Pecs.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!