Stiri Cupa României Feminin

Britney Jones: „Ne dorim și mâine o victorie în fața echipei din Brașov”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.01.2014

Una dintre cele mai bune jucătoare de la CSM Târgoviște în victoria din cupă cu Olimpia Brașov, Britney Jones, a vorbit pentru TotalBaschet despre victoria echipei sale și despre manșa retur de mâine. 

„A fost un meci bun pentru noi. Venim după pauza sărbători, dar eu zic că arătăm bine, însă mai avem de lucru cel puțin din punct de vedere al defensivei. Chiar dacă echipei din Brașov i-a lipsit o jucătoare importantă în această seară, au avut jucat destul de bine. Acum important e meciul de mâine, partidă care vrem de asemea să o câștigăm”, a declarat Jones la finalul partidei. 

Britney Jones a evoluat 23 de minute împotriva Olimpiei, timp în care a marcat 15 puncte și a recuperat 5 mingi, pentru un indice la eficiență de 15 unități. 

Startul disputei de mâine se va începând cu ora 16:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!