Stiri Cupa României Feminin

Burlakova, 14 puncte pentru Rapid București împotriva lui CSM Satu Mare

Dan Oancia

Dan Oancia
19.03.2015

CSM Satu Mare, gruparea care a terminat prima sub linia de play-off a Ligii Naționale, a întâlnit-o în play-out-ul competiției pe Rapid București, care a venit de pe ultima poziție a clasamentului. După ce a dominat prima parte a jocului, sătmărencele au tras piciorul de pe pedala de accelerație și au terminat partida la +13, scor 72-59.

Cea mai bună marcatoare de la Rapid București a fost Burlakova, cu 14 puncte, o recuperare și o pasă decisivă, în vreme ce Cuatu și-a trecut în cont 13 puncte, patru recuperări și tot atâtea pase decisive. Bejan, cu 12 puncte, la fel ca și Constantin, au fost jucătoarele de la Rapid care au trecut de borna 10. Lista marcatoarelor a fost completată de Bonciog, cu 5 puncte, și Toma, care a fost marcatoare a 3 puncte.

Următorul joc dintre cele două echipe va avea loc duminică, 22 martie, de la ora 11.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!