Stiri Cupa României Feminin

Campioanele bifează o victorie ușoară

Noémi Csiki

Noémi Csiki
19.01.2013

80-43
(23-14, 24-11, 16-11, 17-7)
 14-1 Statistică  5-11

În cadrul etapei a 18-a din LNBF, CSM Tîrgoviște a primit vizita mureșencelor de la Nova Vita. Deși campioanele au un program foarte încărcat din cauza Euroligii, ele au trecut de această partidă fără probleme, învingând cu scorul de 80-43.

Gazdele au câștigat toate cele 4 sferturi în mod detașat, la o diferență de cel puțin 5 puncte, sfertul al doilea fiind cel în care ele și-au mărit avantajul cel mai mult, cu 13 puncte.

S-au remarcat Jillian Robbis, cu 18 puncte și 14 recuperări și Ashley Walker, cu 17 puncte și 8 recuperări.

La Nova Vita, Chantel Hilliard a fost mult peste media coechipierelor ei, marcând 23 de puncte și 7 recuperări.

Pentru mureșence, aceasta este ce de-a unsprezecea înfrângere, și în etapa următoare ele vor întâlni un alt adversar „greu”, pe echipa din Satu Mare, iar Tîrgoviște va juca la Alba Iulia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!