Stiri Cupa României Feminin

Campioanele depășesc suta în partida cu Sportul Studențesc

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
11.10.2012

57-104

12-29, 11-36, 8-11, 26-28

  Fișa meciului  

CSM Târgoviște se impune și la București în disputa cu Sportul Studențesc, după ce etapa trecută a învins Alba Iulia. Meciul a contatat pentru etapa a 4-a a Ligii Naționale de baschet feminin,

Campioanele s-au impus în capitală cu scorul de 104-57, la capătul unui meci lejer pentru dâmbovițence care nu au avut nicio emoție în a se impune. Trupa bucureșteană nu a dat impresia pe decursul jocului că pot pune problema unei echipe ce va evolua în Euroligă.

Etapa viitoare, CSM București Sportul Stud. va avea o nouă confruntare dificilă în compania vicecampioanei României, CSM Satu Mare. De partea cealaltă, CSM Târgoviște se va duela pe teren propriu cu SCM Craiova.

Remarcate:

Sportul Stud. – Hoskins 23 puncte, Ardelean 13 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, Demirovic 7 puncte.

Târgoviște – Mărginean 25 puncte, Robbins 20 puncte, 9 recuperări, Matic 13 puncte, Babkina 12 puncte, 6 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!