Stiri Cupa României Feminin

Campioanele se deplasează la Cluj Napoca

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
11.01.2013

 

Sala Sporturilor Damian

Sâmbătă, 12 ianuarie

 

  Fișa meciului  

Sâmbătă debutează returul Ligii Naționale de baschet feminin. Campioana României, CSM Târgoviște se deplasează la Cluj Napoca pentru confruntarea cu Universitatea într-un meci ce nu ar trebui s întâmpine nicio problemă în a se impune.

Clujecele au terminat prima parte a sezonulului pe locul al 13-lea cu 2 victorii acumulate și 11 înfrângeri. De partea cealaltă, târgoviștencele au avut un parcurs aproape perfect, singura înfrângere a sezonului fiind în derby-ul României cu ICIM Arad. Aceasta ocupă locul 2 la egalitate de puncte cu echipa din Arad.

În confrutările directe, dâmbăvițencele conduc net disputa cu 9 victorii față de doar 2 ale clujencelor.

Partida ce va avea loc sâmbătă va fi arbitrată de cuplul  Ali Roșu, Cosmin Prisca în timp ce comisar de joc a fost delegat Dragos Oprea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!