Stiri Cupa României Feminin

Career high în EuroCup pentru Brianna Fraser

Career high în EuroCup pentru Brianna Fraser

Prestația individuală excelentă a Briannei Fraser a ajutat Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe să se impună în fața lui BC Prometey în etapa a 4-a din grupele EuroCup Women’s Basketball, scor 80-78 miercuri seara (03.11) în Sepsi Arena.

Fraser a petrecut pe parchet toate cele 40 de minute ale întâlnirii și a contribuit cu 39 de puncte plus 13 recuperări, cu 14/32 din acțiune și 11/13 de la linia de fault, pentru un indice al eficienței de 30 de unități.

Sportiva născută în Brooklyn a înscris până la pauza meciului 26 de puncte, după un sfert secund terminat cu 6/10 din acțiune. Trei reușite le-a semnat de la semi-distanță, în timp ce alte trei coșuri au venit din paint.

Absolventa Universității Maryland a fost a doua marcatoare din etapa a 4-a, fiind depășită doar de Jessica Shepard, de la Banco Sardegna Sassari, cu 42 de puncte înscrise. Pe lângă baschetbalistele amintite, alte 5 jucătoare și-au trecut în cont minim 30 de puncte în runda de la mijlocul acestei săptămâni.

Pivotul campioanei României este pe locul al doilea în privința mediei de puncte în acest sezon al EuroCup, 27.0. De asemenea, Fraser are 10.8 recuperări în medie după patru etape disputate, fiind lider și la acest capitol în lotul covăsnencelor.

 

*foto: fiba.basketball/eurocupwomen

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!