Stiri Cupa României Feminin

Cea mai aşteptată partidă se va disputa în finalul etapei la Târgovişte

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
07.10.2012



Sala Sporturilor
Târgoviște

Digisport 3

 Luni 8 octombrie
Ora 19:00

  Fișa meciului  

 

În aşteptarea partidelor din Euroliga, dâmboviţencele primesc vizita echipei  ce  a ratat de puţin calificarea în semifinalele ediţiei precedente de Campionat Naţional.

Cu un  lot format pentru confruntările din prima competiţie europeană la nivel de cluburi, echipa din Târgovişte nu poate avea alt obiectiv decât victoria dar oaspetele din Cetatea Unirii reprezintă una din cele mai solide echipe din actuala ediţie de campionat.

Va fi interesant şi duelul celor două jucătoare care au medii de "double-double" la puncte şi recuperări: Ivanka Matic (18 puncte, 10 recuperări pentru Târgovişte) respectiv Amanda Thompson (19 puncte, 13 recuperări pentru Alba Iulia).

Alin Faur şi Andrada Csender vor împărţi dreptatea sub panouri, comisarul partidei fiind Mircea Marțiș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!